Varför jag inte åker på SSWC i år

Ibland krävs det en förklaring, om inte för min egen skull. Och så är det nu med SSWC 2010 där jag inte kommer att vara med i år. Anledningarna till det är tre och dom är tunga skäl.

Den tyngsta är min ekonomiska situation just nu, jag har helt enkelt inte råd i min nu extremt pressade situation. Nej, jag klagar inte utan konstaterar bara bistra fakta.

Den andra är att jag lovade mig själv att om jag skulle ha råd att åka i år så skulle jag bo i rum inte i tält. Jag har inget emot att sova i tält, men den senaste tiden har jag börjat dras med en odefinierad smärta i ryggen, och sova på marken känns inte så upphetsande då.

Jag vill åka till Gotland, och om jag ska välja kommer Gotland att gå först då det är där jag har mitt hjärta och en del av min själ. Behöver verkligen andas Gotlands luft för att behålla min ‘sanity’ helt enkelt!

Men jag gråter inte, jag önskar alla som ska dit en härlig helg, för förra året var rent magiskt och helt utan jämförelse. Och jag tror nog att SSWC 2011 kan bli nästa gång jag är med.