Söndagsfilosofen del 1007 – Farsdag 2012

Farsdag

Pappa, saknar din klokskap, ditt kunnande och din oändliga kärlek till både oss barn, barnbarn och till alla som fanns i din församling. Men jag låter inte saknaden ta överhanden, utan vet att du har det gott där i himlen med alla änglarna och Mamma. För som det är så kommer generationerna, och går. Lämnar spår efter sig och i slutänden så är det ända som är kvar de minnen som finns ett par generationer ner. Och de spår vi lämnar efter oss i kommande generationer, förhoppningsvis kommer det att vara goda minnen vi lämnar efter oss.

Jag önskar också en glad Farsdag till alla som tagit ansvarig som Far, Pappa, Baba eller Papi för andras barn, och för alla Mammor därute som tagit det dubbla ansvaret. Ni är de verkliga hjältarna i min bok!

Men idag, skickar jag en hälsning till Min Pappa Lasse där i himlen med alla änglarna och Mamma vid sin sida som ser ner på mig, och hoppas du är stolt över den man jag blivit.

PIC0005_Pappa